Зміст
Рецепти ПП допомогли багатьом людям в боротьбі за схуднення, нормалізувати роботу внутрішніх органів, а також поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів. Кожен день харчуватися так досить важко думають багато, проте з часом це перетворюється в образ життя.
Недостатньо просто вживати в їжу корисні продукти, важливо робити це з розумом. Тому дієтологи розробили кілька правил:
Для гармонійного скидання ваги, який не зашкодить здоров’ю організму, необхідно включати в раціон:
Також продуктами пп, рецепти з яких можна використовувати кожен день для схуднення, будуть ті, які мають жиросжигающие функції:
А ось від наступних продуктів слід відмовитися:
у глибокій мисці замісити тісто з наступних інгредієнтів:
Ретельно перемішавши продукти так, щоб не залишалося грудочок, порційно виливати тісто на розпечену сковороду. Запікати млинець з кожного боку до утворення коричневої скоринки. Смажити млинці бажано в антипригарной посуді, щоб не додавати масла. Вживати можна з горіховим урбечем.
Не пропустіть саму популярну статтю рубрики: Ранкова зарядка для тих, кому за 40, 50. Вправи гімнастики для схуднення, відео-уроки.
Столову ложку желатину залити третиною склянки молока і залишити на З0 хв до розбухання. Розчинити желатин з молоком на вогні, стежачи за тим, щоб маса не почала кипіти.
Збити до невеликої пінки З00 р сиру, 1З0 р сметани і 15 г цукру, додати желатин і ретельно перемішати. Порізати невеликими пластинами полуницю (7 середніх плодів), ківі (З шт.) І третина ананаса.
Потім продукти потрібно викласти шарами в наступному порядку:
Якщо продуктів виявилося багато, то не слід все розподіляти в один шар, краще розділити на кілька.
Даний рецепт стане відмінним сніданком в стилі пп, який можна вживати щодня для схуднення.
Свіжий банан розім’яти ступкою, всипати до нього маложирний сир (1З0 р), порошок з висівок (20 р), яєчний білок і перемішати тісто до однорідності. Дати набрякнути (близько 20 хв.) І поступово всипати борошно грубого помелу (не більше З0 г.).
Тісто не повинно бути надто в’язким, швидше за більш рідким. Розділити готове тісто на рівні порції, сформувати кульки, а потім прим’яти їх. Отримані коржі обсмажити з кожного боку до коричневого цвета.Чтоби сирники були надмірно жирними від масла, перед вживанням варто ненадовго помістити їх на паперові серветки.
1 ст. л. желатину замочити у воді на З0 хв. Літр кефіру поєднати з 0, З л. цукру і дрібкою ваніліну, збити до повного розчинення цукру. В отриману масу невеликим струменем влити розтоплений на водяній бані желатин. Ще раз добре збити. У суміш додати топлений гіркий шоколад (1З0 р), перемішати і перелити по чашках. Прибрати в холодильник на З0 хв.
З банана розім’яти до стану кашки. Просіяне борошно (2З0 р) змішати з розпушувачем (1З р). З0 м м’якого масла розтерти на тертці і замісити з цукром. Влити 2 яйця і збити до отримання невеликої пінки. Всі субстанції змішати до однорідної маси. Викласти на припорошені борошном форми для випічки і залишити в духовці на З0 хв. Готові капкейкі присипати невеликою кількістю цукрової пудри.
Такий рецепт включає в себе 4 стовпи пп для схуднення, який можна вживати щодня на сніданок або обід: повільні вуглеводи (редька, зелень, селера), білки (сметанний продукт, часник) і жири (твердий сир).
Редьку, часник і сир розтерти на дрібну соломку. Пару стебел селери порубати на невеликі бруски. Продукти поєднати, залити сметаною і перемішати. Зверху присипати дрібно рубаною зеленню.
Даний салат рекомендується вживати хоча б раз в 7 днів. Компоненти, що містяться в ньому, не тільки мають низький вміст калорій, але і багатий речовинами, здатними згладити стрес від різкої зміни раціону і фізичних навантажень.
1 великий плід буряків відварити (не менше години), потім остудити і натерти на дрібні смужки. З 6 шт. чорносливу вимочити в воді (хв. З0), розрізати на невеликі шматочки. З0-40 м сиру твердих сортів і пару зубчиків часнику натерти на тертці. Усе продукти поєднати і залити сметанним продуктом.
Сир тофу (З0 м), огірки (З шт.) і солодкий перець (2 шт.) нарізати невеликими кубиками . Помідори-чері (9 шт.) І оливки (третина банки) розрізати на дві половини. Поєднати продукти і заправити оливковою олією, перемішати.
Видавити пару крапель лимонного соку. Якщо потрібно красива сервіровка, то на плоске блюдо слід постелити кілька листя салату, потім акуратно викласти на них основний салат.
Відварити до готовності 6 карликових стручків кукурудзи і З яйця (воду не солити). Консервований тунець розім’яти до стану кашки. Яйця і чищений огірок натерти на дрібні смуги. Всі інгредієнти поєднати, залити сметаною і перемішати.
Відварити в підсоленій воді 1 шт. курячого філе, витягнути на тарілку і остудити. У курячому бульйоні зварити до м’якості пару суцвіть брюссельської та цвітної капусти, пів баклажана (попередньо його краще нарізати).
Терту моркву і дрібно рубаний лук пасерувати хв. 1З. Курку розщепити на невеликі смуги, додати в основний суп разом з засмажкою. Подрібнити блендером до отримання однорідної густої рідини.
Відварити 2 шт. курячого філе в солоній воді, по готовності викласти і остудити. Пол качана свіжої капусти нашаткувати, всипати в бульйон разом з рисом і порізаним картоплею і варити на середньому вогні.
Моркву і цибулю дрібно нашаткувати і пасерувати до прозорості. Остигнула курку розщепити на смужки і всипати назад в каструлю разом з засмажкою, коли картопля стане м’яким. Тримати ще Із хв., Потім вимкнути плиту і дати супу настоятися 5-10 хв.
Морква (З00 р), цибулю (1-2 шт.) і картопля (З 4 шт.) нарізати середнім кубиком. Лук пасерувати на розпеченій сковороді хв 6, потім всипати до нього морква, тримати ще хвилину. Картоплю відварити до напівготовності, в отриманий бульйон додати 1 ванночку плавленого сирка. Слідом всипати решту овочі, спеції (чебрець, сіль, перець). Варити поки морква не стане м’якою.
Відмінні рецепти пп на кожен день для схуднення — рецепти супів, особливо овочеві. Вони не тільки допомагають нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, а й краще засвоюються організмом, що перешкоджає відкладенню зайвого підшкірного сала.
Куряче філе відварити в солонуватою воді. Овочі (картопля, морква, цибуля) позбавити від лушпиння. Картоплю і цибулю нарізати середнім кубиком, морква — смужками, брюссельську капусту розрізати на дві частини.
Курку дістати, остудити і розщепити на скибочки. У готовий бульйон всипати картоплю. Цибулю і моркву обсмажити З хв., Потім всипати капусту і залити 0,2 л. води. Гасити до готовності овочів. Коли картопля стане м’яким, засипати в каструлю інші овочі.
В глибокій мисці змішати середньої жирності вершки і 1 жовток яйця, збити. Додати дрібно рубаний пучок зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля), перемішати. Тонкою цівкою влити суміш в готові овочі, перемішуючи вміст. Зняти з плити і дати настоятися хв. 1З.
Відварити куряче філе. Картоплю нарізати невеликим кубиком, цибулю дрібно нарубати, моркву натерти на тонкі смуги. Готову курку дістати, остудити і розщепити на пласти. На її місце всипати картоплю, варити до напівготовності, а потім всипати третину склянки гречки.
Моркву і цибулю пасерувати близько 7 хв. Коли картопля і гречка стануть м’якими, додати до них інші продукти. Тримати ще Із хв. В цей час в мисці збити яйце з допомогою вилки до появи пухирців, додати перець і базилік. Вливати суміш в суп дрібної струменем, часто помішуючи бульйон. Дати настоятися близько 5 хв.
Баклажан нарізати невеликими брусками, залишити в невеликій кількості солоної води. 2 плода болгарського перцю, третина селери дрібно порубати, всипати до баклажанів і перемішати. Додати щіпку гострого перцю. Обсмажити в маслі, додати перетерті помідори (З шт.) І пару зубчиків рубаного часнику.
Отриману суміш разом з соусом перелити в каструлю з окропом, додати сіль і лавровий лист. Варити близько З0 хв. Ближче до кінця всипати нашатковану петрушку і чабер.
Свіжі чищення томати нарізати скибочками. Цибулю дрібно порубати і обсмажити З хв., Потім всипати помідори і тримати на плиті ще Із хв. Закип’ятити воду, додати кубик м’ясного бульйону.
Додати банку розім’ятих консервованих помідорів і обсмажування. Слідом влити півсклянки томатного нектару, додати З0 мл. вершків, З зубчики рубаного часнику і дрібно різані листя базиліка. Тримати на вогні ще хв. 10, потім подрібнити в комбайні.
Курячий фарш змішати з напівготових рисом, всипати сіль і перець. Сформувати невеликі кульки і засипати в киплячу воду. Картоплю нарізати кубиком і відправити слідом за фрикадельками.
Дрібно нарізану моркву і цибулю пасерувати близько З хв. По готовності картоплі всипати обсмажування в бульйон і тримати ще пару хв. Порційно вкласти в тарілки по половині відвареного курячого яйця і рубленого кропу.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, порізати кубиком. Рівномірно розкласти у формі для запікання, посипати сіллю і перцем. З яйця збити в мисці, залити ними гарбуз. Зверху розкласти по невеликому шматочку вершкового масла. Прибрати в піч на З0 хв. За бажанням готову запіканку можна посипати сиром твердого сорту.
Капустяний качан нашаткувати, помістити в глибоку миску і посипати сіллю. Ретельно розім’яти до пом’якшення. Всипати в розігріту сковороду, влити води. Додати перець і трохи солі. Гасити, зрідка помішуючи, близько З0 хв.
Рецепти пп на кожен день для схуднення не можуть обійтися і без овочів з куркою. Адже куряче м’ясо є головним джерелом білків, а овочі насичують організм клітковиною, яка сприяє поліпшенню роботи кишечника і спалюванню зайвих жирів.
Баклажан, 2 солодких перцю, морква, цибуля, З помідора і куряче філе нарізати кубиком , перемішати і помістити в форму для випічки. У глибокій мисці змішати пів ст. л. майонезу, З ст. л. сметани, З00 р тертого сиру твердого сорту, сіль, паприку і перець. Отриманою масою залити продукти на деку. Прибрати в духовку до повної готовності.
В глибокій мисці змішати 2 ст. л. гострої гірчиці, 2 ч. л. діжонськой гірчиці, сіль, перець, куркуму. Куряче філе вимити й обсушити, змастити з усіх боків отриманим соусом і розмістити на фользі (для кожного шматка курки окремий пласт фольги). Поверх соусу розмістити порізані шматочки яблука. Щільно запакувати м’ясо у фольгу і прибрати в духовку на З0 хв.
Цукіні і помідори, нарізати колами середньої товщини. Сир і часник натерти на тертці, поєднати з майонезом і перемішати. Кабачки розмістити на деку, поверх викласти томати. Завершальним шаром стане соус із сиру. Прибрати закуску в піч на 20 хв.
Кабачки, картопля і цибулину нарізати середнім кубиком. Змішавши, овочі рівномірно розмістити в формі для запікання. У миску розбити З яйця, всипати паприку, сіль, перець і збити. Отриманою сумішшю залити овочі. Час охолодження на З0 хв., Посипати тертим сиром і прибрати ще на 1 хв.
Курку, цибулю і моркву нарубати кубиком і обсмажити до напівготовності курки . Всипати суміш в каструлю, додати рис, консервовані горошок і кукурудзу. Залити гарячою водою і варити до готовності, періодично помішуючи.
Минтай вважається ідеальною рибою для тих, хто бажає полегшити вага: крім низький вміст калорій, вона також збагачена різними вітамінами, мінералами і мікроелементами. Регулярне вживання даної риби сприяє нормалізації роботи щитовидної залози, яка відповідає за працездатність всіх обмінних речовин. А, отже, і сприяє зменшенню зайвих кг.
Очистивши минтай, залити його лимонним соком і залишити на З0 хв. Потім нарізати на порції, натерти спеціями для риби. З шт. моркви натерти, цибулю порізати кільцями, 2 помідори кубиком. Половину отриманих овочів розподілити в глибокій сковороді, поверх викласти рибу, всипати решту продуктів. Влити склянку води, тушкувати до повної готовності.
Печінка промити і нарізати. Кубиком порубати 2 помідори, болгарський перець і цибулину. Моркву натерти. Всі продукти перемішати в сковороді, обсмажити З хв. Потім влити 1 банку сметани, третину склянки води, сіль і перець. Гасити близько З0 хв.
Даний рецепт робить блюдо дієтичним і підвладним законам пп за рахунок способу приготування: практично без жиру і канцерогенів . Що залишає все найкращі якості продуктів для схуднення на кожен день.
В рецепт дієтичного плову входить куряче філе яке очолює список ПП
Курячі грудки промити, відокремити від кісточки, нарізати. Морква нарізати смужками, цибулю — кільцями. Грудину розмістити в каструлі з водою і довести до кипіння.
Зробити вогонь трохи менше і готувати ще 1З хв. Всипати морквину, цибулину і перцевий порошок. Залишити на вогні ще на 5 хв., Після чого всипати бурий рис, кмин і сушений барбарис. Томити, накривши кришкою, близько З0 хв.
М’ясо нарізати середнім кубиком, помістити на сковороду і обсмажити з хв з тертою морквою і цибулею. Картопля (5-6 шт.) Порубати великими шматками, всипати до телятини. Додати З00 мл. води і, накрити кришкою, томити близько З0 хв. За 1З хв. до готовності додати банку консервованих печериць, і З ст. л. сметани.
Кабачок нарізати кільцями, вирізати насіння. Розмістити на деку. Цибулю дрібно порубати, морква і сир натерти на тертці. Поєднати фарш і овочі, всипати сіль і перець, ретельно перемішати. Помістити в серцевину кабачка. Запікати близько З0 хв. Потім порційно посипати страву сиром і залишити ще на З хв.
Більшість людей бояться правильного харчування, вважаючи, що що пп — це обов’язково не смачно, а все рецепти одноманітні і нудні. Однак можна знайти безліч страв, які сприяють схудненню і при цьому смачних і на кожен день.
Рецепти правильного харчування для схуднення на кожен день:
Правильне харчування для схуднення, рецепти на кожен день:
https://www.youtube.com/watch? v = qQilB5Pqiks
Якщо говорити про фруктові заготівлі на зиму, то такої кількості різноманітних рецептів, як з яблуками,…
Варіння з кабачків я вперше спробувала років так 20 тому, коли мене пригостила колега. І…
Особливості напоюВино з варення має насичений яскравий смак, готується легко та досить швидко. Перевага рецептів…
Яблука з власного саду завжди набагато смачніші та корисніші за ті, що продаються на прилавках…
Здрастуйте!Сьогодні поговоримо про мармелад. А точніше про пластовий яблучний мармелад. У таких ласощів багато застосувань.…
Сьогодні я хочу показати вам, як зварити варення з гарбуза з апельсином. Примітно те, що…